FAQ

Често задавани въпроси

Ако детето ми учи в Логос, аз ще получа ли някаква отстъпка за обучението си?
В Логос отстъпки получава втори член от семейството, когато става въпрос за годишна форма на обучение. Ако детето ви е в годишна форма на обучение и вие желаете да посещавате такава, ще получите отстъпка от таксата.
Приемате и работите ли с ваучери по програмата „Аз мога повече“ ?
Логос е в списъка на доставчиците на обучение по английски език по програмата „Аз мога повече". Това, което е важно да знаете предварително, е че при нас желаещите да се обучават с ваучер по тази програма, влизат в стандартните ни курсове. Тези курсове са за общ или бизнес английски, в зависимост от потребностите на нашите клиенти. Всеки от курсовете е с продължителност 100 учебни часа. Седмичната програма е вечер от 18.00 до 20.50 часа два пъти или три пъти в седмицата, а също и съботно-неделна програма от 9.00 до 13.30 часа.
Как мога да разбера за кое ниво съм?
Всеки нов курсист на Образователен Център Логос полага безплатен placement test, преди да започне обучението си, за да определи нивото си и да бъде разпределен в група, която отговаря на знанията му. Специалистите на Образователен Център Логос ще ви помогнат да изберете най-подходящия за вас курс за подготовка за сертификатите FCE, CAE, CPE или TOEFL. Чрез пробен изпит - mock exam, вие ще усетите истинската атмосфера на реалния изпит и ще може да проверите най-точно своите знания.
Къде мога да кандидатствам с FCE?
Международният сертификат FCE на University of Cambridge важи за цял живот. Този сертификат ви дава възможност да кандидатствате, както за работа, така и за висше образование. Повече информация за сертификата можете да получите тук.
Aкo детето ми отсъства, как може да навакса?
Всяко дете има възможност да се възползва от допълнителни часове, които са включени в програмата и при които преподавателят подхожда индивидуално и съобразно нуждите на детето.
Кога и колко често се провеждат занятията в Образователен Център Логос?
Образователен Център Логос предлага целогодишно и интензивно обучение по английски език, което е изцяло съобразено с вашите потребности. Занятията се провеждат два или три пъти седмично в делничните дни или събота и неделя, в различни часове съобразено с възможностите ви за посещение. Повече информация за групите може да получите на посочените телефони.