За нас

Защо да ни се доверите?

Езиков център "ЛОГОС" е създаден през 1997 г. Нашият екип е млад, високо квалифициран и мотивиран. Желанието ни е да предложим на учениците си максимално качествено, гъвкаво и ефективно чуждоезиково обучение.


Съвременни аудио-визуални учебни системи
Ние предлагаме модерно и ефективно чуждоезиково обучение за деца и възрастни, на всички нива, съобразени с нуждите и свободното време на нашите курсисти. Езиков Център "ЛОГОС” се различава от другите образователни центрове и школи с висок стандарт на обучението, благодарение на съвременни аудио-визуални учебни системи.
Европейско ниво на преподаване
Курсовете се провеждат по най-добрите и утвърдили се у нас езикови системи, развиващи паралелно четирите ключови умения: за четене, слушане, писане и говорене. Убедени сме, че най-ефикасните учебни системи са тези, които в еднаква степен акцентират както на граматика, така и на лексика. По този начин се получава солидна основа от знания, върху която могат да се надграждат нови, по-специализирани умения.
Пълен спектър курсове за всяка възраст и ниво на владение на езика
Използваме новия език с лекота в езиков център "ЛОГОС"! Първоначално в най-често срещаните ситуации от всекидневния живот, така че да бъдете максимално ефективни, когато ви се наложи да ползвате езика. А впоследствие ще ви помогнем да развиете умения за общуване във все по-широк кръг ситуации.
Личен подход към всеки курсист
Можете да станете свидетели на приятелската атмосфера, която цари на нашите занятия, благодарение на преподаването ни с усмивка и личен подход към всеки курсист.
Система за атестация на екипа и за контрол на качеството
За да съблюдаваме този стандарт, в нашият център съществува система за атестация на екипа и за контрол на качеството.

Нашият екип

Екатерина Тошкина

Директор

"Ако не можеш да промениш света, промени себе си!"

Елена Величкова

Офис-мениджър

"Усмивката е щастие. Ще я намериш точно под носа си."
Том Уилсън


Препоръки